Сè ќе има нас ќе нè нема

baba-dedo-pocetno
Сè ќе има нас ќе нè нема –
велеа баба ми и дедо ми.
Нив веќе одамна ги нема,
а и она сè, сè уште го нема.
Можеби ќе го има кога нас ќе нè нема.
2004.
(Посетено 2.289 пати, 1 денес)
Јовица Ивановски
Автор
Јовица Ивановски на Facebook

Поврзани Статии

Оставете одговор

*