Родител…

[fblike]tatko-i-sin_majkatiitatkoti

Родител…Пола “ич не ми помагаш, сѐ јас работам”, пола “не така, остави јас ќе сработам”.

Posted by Филип Стојановски on Thursday, July 23, 2015

Посетено 1.342 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!