Ретровизор од Титаник!!!

У кафана…

-Го виде ли бе Зоки со која иде?
-Го видов и шо?
-Ништо бе, добра е а?
-Шо е добра бе дечко, виде колкава глава има?
-Е колкава глава има?
-Абе не ме заебавај, ко ретровизор од Титаник и е главата!!!

Посетено 132 пати (1 денес)