Во италијанско Село За 24 Часа Паднал Два Ипол Метри Снег!

Во италијанското селце Capracotta за 24 часа паднал два ипол метри снег
(Посетено 1.011 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*