Радувам му се на дождо како поп…

Радувам му се на дождо како поп на задушница!!!

Posted by Кирил Стоименов on Sunday, July 16, 2017

595x90

(Посетено 284 пати, 23 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*