Малку познати факти: Зошто навистина пукнала првата пушка?

Честит 11-ти октомври

puska unatre
”Леле, најадов се, ќе пукнам” – првата пушка

595х90 px-01

(Посетено 1.658 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*