Признавам, бев партиски обоен, бев член на партија

” Пред 20 и нешто години, Бора Чорба ми дае една книшка, партиска…. Така искочи и ја да станам член, ете не викам дека…

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, June 9, 2013

Мојата прва, а се надевам ќе остане и единствена  партиска книшка…
pop-kniska-partijska

baner-latte-595

(Посетено 1.439 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*