Приказни од едно еже

eze naslovna_majkatiitatkoti

Си било едно еже, што немало боцки. Ниедно другарче не го сакало зашто било различно од нив.
Кога го прашале зошто нема …

Posted by Dragan Spasov Dac on Wednesday, November 8, 2017

baner-latte-595

(Посетено 301 пати, 8 денес)
Драган Спасов - Дац
Автор
Драган Спасов - Дац

Поврзани Статии

Оставете одговор

*