ПРЕМИЕРА: “Брачна игра” од Едвард Олби на 8-ми мај во МНТ, Мала сцена

#‎премиера‬ #брачнаигра #мнт

4
“Брачна игра” од Едвард Олби во режија на Тони Михајловски

Џек  - Игор Џамбазов

Џилијан – Весна Петрушевска
Премиера на 8-ми мај МНТ Мала сцена
1 32 
(Посетено 1.078 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Оставете одговор

*