Поубави времиња беа порано…и тие што немаа

frano-lasic
“Поубави времиња беа порано…и тие што немаа, имаа по некој динар во џеб”.
- Франо Ласиќ

baner-igor-forza

(Посетено 393 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*