Да бидеш популарен на Фејсбук ти е исто како…

Да бидеш популарен на Фејсбук ти е исто како у грандинка да имаш најголемо куре од сите.

Се тоа фино, ама џабе ти е…

Посетено 187 пати (1 денес)