Политичките времиња во литературниот ни јазик (по ново)

Политички времиња у македонскио литературен јазик:

-Античко
-Минато недовршено
-Минато обеќано неиспунето
-Сегашно сиромашно
-Идно мигрирачко

Посетено 244 пати (2 денес)