Погледни ме во очи, да видам на какви дроги си ти

NikoBanerTel_WebВелат дека очите се огледало на душата,  а добар познавач на наркотици и нивните ефекти лесно може да  препознае некој што конзумира дрога, со обичен поглед на зениците.
zenica[fblike]
Дури ни ни полицискиот пупилограф (уред сличен на очила, кои се ставаат на лице и се мери радиусот на зениците) не користи како доказ за издрогираност, туку само како индикатор дека личноста во себе има внесено нешто што не смеела. Па ете, иако не можеме со 100-процентна сигурност да тврдиме што е што, на овие слики барем можеме да видиме како одприлика би изгледале очите под дејство на различни дроги.

droga2-670x191
droga3-670x191 droga4-670x191 droga5-670x191 droga6-670x191 droga7-670x191 droga8-670x191 droga9-670x191 droga10-670x191 droga11-670x191

Посетено 5.550 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!