Подобро од оригиналот: “Despacito Chicken Version” (Видео)

Гуменава кокошка  ја пее уште подобро од оригиналот…

Despacito Chicken VersionCredit: Franco Muñoz

Posted by Кројачот од Панама on Saturday, November 25, 2017

Посетено 141 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!