Пиво од чешма, разбираш

Во меѓувреме во Русија, на еден домаќин му текнало дека е многу подобро од чешмата да му тече пиво отколку вода.
(Посетено 433 пати, 1 денес)
pixel.mk
Автор
www.pixel.mk

Поврзани Статии

Оставете одговор

*