Питагорината теорема за недвижности гласи: Квадратот во Скопје е…

pitagorina teorema skopje

Квадратот во Скопје е еднаков на збирот на квадратите во провинција.


Љупа

Посетено 2.600 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!