Отец Пимен: Не треба да си ја мразиш и да и посакуваш смрт на татковината

otec-pimen_majkatiitatkoti

(Посетено 2.041 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*