Одмори се ближат, одмори се ближат…

tumblr_o7vys6pVTH1tblpgpo1_500

tumblr_o7vys6pVTH1tblpgpo1_500Одмори се ближат, одмори се ближат…мада некои веќе беа и се вратија.

Запамтете го основното правило:

На одмор не се иде со секој, подобро сам отколку со било кој и што подалеку од наши.

Posted by Saso Pizevski on Tuesday, July 4, 2017

595x90

(Посетено 290 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*