Од Академикот…

Кога во кафана ќе ги стаам нозете на маса, ми викаат: “симни ги, не си дома.“goran citat_majkatiitatkoti

(Посетено 994 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*