Обичните жени тоа го викаат породување

Обичните жени тоа го викаат породување, а јавните полу-ѕвезди:

-Најпрекрасно неописиво искуство кое ми го промени животот, и светогледот воопшто!!!

Посетено 892 пати (1 денес)