Нова година е за аматери…

[fblike]

momo-kapor
“Нова година е за аматери, за оние кои никогаш не остануваат после полноќ во кафани”  – Момо Капор

baner-igor-forza

Посетено 2.116 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!