Никогаш не бев сиромав, но честопати бев без пари

mike-toddНикогаш не бев сиромав, но честопати бев без пари. Да бидеш без пари е минлива состојба: да бидеш сиромашен е состојба на духот.
Мајк Тод

baner-igor-forza
(Посетено 2.085 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*