595х90 px-01

Ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

„Силен земјотрес од 5.1. степени со епицентар во Охридско, го ПОГОДИ СКОПЈЕ”…ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме!

Posted by Nevena Taneska on Monday, July 3, 2017

595x90

Посетено 1.964 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

595х90 px-01