Нема странец што дошол тука да живее а да не прозборел македонски

mileniumski_krst-majkatiitatkoti

(Посетено 566 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*