Некогаш и Сега: Васко и Бранко (Фото)

Коментар не е потребен, нели?

Once upon a time.

Posted by Branko Ognjanovski on Tuesday, October 24, 2017

Заврши турнеата во стари крај. Батка, се гледаме пак во некои подобри времиња.

Posted by Branko Ognjanovski on Friday, October 20, 2017

595х90 px-01

(Посетено 3.315 пати, 2 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*