595х90 px-01

Не кажувам веќе “добро утро”

utro-luge-pocetna_majkatiitatkoti
Не ми се кажува веќе “добро утро“ на непознати луѓе. Оние со кои се разминуваш низ маалската уличка. и на кои најучтиво, онака како што не воспитувале, ќе им кажеш”добро утро”. Не им кажувам ништо. Затоа што ме гледаат како мајката да сум им ја опцул
Посетено 5.323 пати (1 денес)

595х90 px-01