Може ли некој со фотошоп да ја намести Ајфеловата кула под мојот прст?

Ај нека ја фотошопне некој фоткава…please
original eiffel-tower-tourist

Погледнете што се случува кога ќе побарате на интернет
да ја фотошопираат вашата фотка од одмор
(Посетено 15.217 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*