MEЃУ НИВ ДВАЈЦА ИМА ХЕМИЈА

Се среќаваат на аголот дилер и купец
Дилерот под рака му дава
амфетамин и LSD
а купецот брзопотезно
му пушта неколку банкноти
Сето тоа го гледа цајкан
Пали цигари и си помислува
”Меѓу нив двајца има хемија”

2

Посетено 516 пати (1 денес)