Мажот ми, не да е добар у кревет…

Седи климактерична екипа теткици и си ги оговараат мажите уз кафенце..

Сите кукаат, овакви биле, онакви биле, свињи, коњи, слични домашни животни, зоолошки градини, за ништо не ги бивало и слични комплименти…

Една тетка:
-Зашто така зборите, еве на пример маж ми е ептен добар у кревет?

Останатите у хор:
-И на овие години?

Тетката:
-Да бе, додека спие не хрчи веќе!!!

Посетено 4.866 пати (1 денес)