Малку Познат Факт: Стриптизетите И Плодните Денови

Од 75 до 150 долари поголем бакшиш

Стриптизетите биле набљудувани два месеца и истражувањето покажува дека тие повеќе заработуваат за време на овулацијата (или плодните денови). Разликата изнесувала од 75 до 105 долари по смена.


ЗАКЛУЧОК:

ЖЕНИТЕ СЕ ГОРДИ СОПСТВЕНИЦИ НА КРВАВ РУДНИК ЗА ЗЛАТО!!!


Посетено 6.062 пати (1 денес)