595х90 px-01

Малку Познат Факт: Со Кола До Вселената

За еден час до вселената

Дали знаете дека ако со автомобил возите 100 км/ч, за еден час ќе стигнете до вселената (ќе ја пробиете земјината атмосфера)

ЗАКЛУЧОК:

ГРАВИТАЦИЈАТА Е ХЕЈТЕР!

Посетено 309 пати (1 денес)

595х90 px-01