Малку Познат Факт: Оргазмот И Хероинот

Слична доза допамин


Мозокот при оргазам лачи иста количина на допамин
како под дејство на хероин


 ЗАКЛУЧОК:

ЕТЕ ЗОШТО СМЕ ЗАВИСНИ ОД МАСТУРБИРАЊЕ!


(Посетено 6.427 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

  1. Mark "Rent-boy" Renton Одговор

    Take the best orgasm you’ve ever had… multiply it by a thousand, and you’re still nowhere near it.

Оставете одговор

*