Максимално Дозволена Брзина На Автопат Во Македонија

[fblike]
Максимално дозволена брзина на автопат во Македонија е 3 Болта!
1 Bolt=37.30 км/час

3 bolta

Посетено 877 пати (1 денес)

Бата Џанго

Бата Џанго

Бата Џанго