Малку Познат Факт: Кои мажи имаат повеќе секс

peko-banner
Посреќен брак и повеќе секс


Истражувањата покажале дека мажите што помагаат во домашните
обврски имаат посреќен брак и повеќе секс.

ЗАКЛУЧОК:

ОВА ИСТРАЖУВАЊЕ СТО ПОСТО ГО ВРШЕЛЕ ЖЕНИ!

- ESKAPE -  travel agency text banner 500

(Посетено 6.345 пати, 1 денес)
даблју
Автор
даблју

Поврзани Статии

Оставете одговор

*