Колку е поубаво кога си „члан библиотеке“ а не члан партије

Turn_Off_majkatiitatkoti

Колку е поубаво кога си „члан библиотеке“ а не члан партије. Слободно размислуваш, слободно пишуваш, не бараш ништо од н…

Posted by Sasho Hristovski on Friday, August 11, 2017

595x90

Посетено 258 пати (1 денес)

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски