Кој За Шо Си Учел!

zabi-zena_majkatiitatkoti

Коа му даам на таксистот 150 денара , за од дома до работа , си викам ………уф , камо да сум ТаКСИСТА !!!Коа плаќам …

Posted by Mite Kum Lazarevski on Monday, August 24, 2015

(Посетено 2.176 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*