Кога сакаш да си русин, а не си: Ни снегот ни студот “не им пречи”

 Да одмараш на -13 на езеро Младост, храброст или лудост за да те има на НЕТ?!
velesani-na-sneg

Фото: Турлтава

baner-igor-forza

(Посетено 2.350 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*