Кажете му збогум на р’чењето…

shefche_majkatiitatkoti
Кажете му збогум на ‘рчењето.
Упукајте се со двоцевка у муцката.

baner-latte-595

(Посетено 389 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*