Кармин

karmin_majkatiitatkoti

Едно од најубавите измислени нешта..се мириса, се мачка, се јаде, се лиже,
се сака.. од првиот негов мирис, до доживотно заклет негов вљубеник..
Посетено 729 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!