И Лефкада ќе ја освоиме и ќе ја укакаме, ако запнеме…

Возиш 800 и кусур километри, стигаш на остров, решаваш да искачиш брдо за пешки да стигнеш до преубава, недопрена од…

Posted by Vladimir Ristevski on Monday, June 25, 2018

Посетено 806 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!