Ало чичковци политичари, каков е овој ред?

Group photo

bugaristan-pasport

Ало чичковци политичари
каков е овој ред
Имав сто другарчиња у Македонија
Сега имам пет

(Посетено 519 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*