Како женска фаќа дечко на вруќиниве

devojka na sonce_majkatiitatkoti

-колку е топло, не се издржува на 40 и кусур
-па влези во мене
-да влезам во тебе?
-па да, во мене е само 36,5
-па добро, зошто да не
(Посетено 3.694 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*