Како започнуваат македонските утрински вести

dobroutro_majkatiitatkoti

Македонските утрински вести започнуваат со: “ДОБРО УТРО и во продолжение ти кажуваат зошто НЕ Е”

Посетено 2.174 пати (1 денес)