595х90 px-01

Како се лечи шинат прс од лева нога

Проверено – прашај паталец, не мечувалец.
prs-naslovna_majkatiitatkoti[fblike]
Како се лечи шинат прс од лева нога (според најновите сознанија на ФенгШуиБрусЛиСабина&другарите: се зема прс од десна нога на благо угоено, поуистрчано прасе, благоупокоено.
Вечерта пред повредата, мора да отстои у маринада/пац (лук шорт, магдонос и босилок од најблиската црква) уз пригодна музика од Дарио и Мик Ст.Николе.
Сабајлето, се викаат оближните баби (јако тапирани) и се принесуваат рогови од тапир.
Прстот и роговите се сликаат у профил, строго со Полароид апарат.
Фотката се става до ногата на повредениот, одма, со енергично џускање и ѕенѕање.
Кога со све ова ќе се соочи персоната сос повредениот прс, одма и е боље и се препорачува во наредните 6 саати да гледа кон крстот на Водно, пеејќи ја во себе „Роденден, мала забава“ од Марјан Стојановски.
Проверено – прашај паталец, не мечувалец.
Посетено 315 пати (1 денес)

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски

595х90 px-01