595х90 px-01

Како да се опрајме у тоа главите себичњачки?

majstore zadnja-naslovna_majkatiitatkoti

Како да се опрајме у тоа главите себичњачки? Ја да се снајдам, ја да се убутам, ја некоја паричка да ќарам. Шо ме боли у…

Posted by Дана Прелиќ on Wednesday, September 13, 2017

595х90 px-01

Посетено 1.232 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

595х90 px-01