Јели Роналдо какио, пишкио? Тврдо или меко?

UEFA-Super-cup-Makedonija[fblike]
Ме буди сабајле непознат, чуден некој број. Ај да се јавам… ало кажем?
Ка ци бе брааат?
Кој е бе викам, т.е. питам?
Рони бе Роналдо!
Ок, кажи…
А бе шо кажи, кај си ме прашуе… Ти ли си бе Чонка, мангупе чувен? Кај си јуче, цел ден те нема!? Брат мамурен сум му викам, не го дрви. Кажи! А бе потпис тежок еден грам аУтогол т.е. грам, аутограм. Иам му викам пола грам, кај си да ти донесам?
Со Јосе кафе пиеме вика, ќути. Јосе, Чонч од Маџирмале, чичко ми? Не бе, Моуринхо! Па шо ме замараш ебате, нека порасне лепиот ко чико, па барајте ме…. за по риба!
Него. Шо ми беше муабетот!? Јели Роналдо какио, пишкио? Тврдо или меко?
Добро утро Ушкуп! Денес, асли домакин си ти….

595x90

Посетено 4.283 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!