Јавна Соба: Just DANCE – Дејан Миличевиќ – Белград

Warm UP DJ Set DJeDarko
dejan-milicevic-cpocetna-public-room-just-dance
По препорака на Марко Настиќ, дечкото кој со својата музика го разубаве нашиот прв роденден, во Јавна Соба ни доаѓа Дејан Миличевиќ од Белград.
Ве покануваме на три часовно, добро декемвриско шизење ~
Влез СЛОБОДЕН!
Резервирајте си коњопојче на 02 6092650, contact@publicroom.org или преку https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/just-dance-EsjZz
Посетено 140 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!