“ЈАС” СИНДРОМ

jas sindrom-naslovna

“ЈАС” СИНДРОМ

ЈАС да лапнам паричка, ЈАС да се снајдам, ЈАС да се протнам, ЈАС да имам за мене, ЈАС да добијам функција…

Posted by Дана Прелиќ on Saturday, August 20, 2016

595x90

Посетено 1.384 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!