Има Такви Книги, А Има И Такви Луѓе

[fblike]kniga_majkatiitatkoti

Има такви книги што сакаш да ги читаш пак и пак и пак и да не ти здосадат.А има и такви луѓе…

Posted by Филип Стојановски on Wednesday, September 30, 2015

Посетено 522 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!