Зодијакот нè погоди во …


Не сме баш по хороскопските знаци, бидејќи доверба во знак нема, особено ако е сообраќаен, ама ете нè бендиса нашиот лав овде, можеби малку духовит ама ни погоди сè….

leo-lav

Лав

Продолжете да ги игнорирате советите на оние што се грижат за вас. Фраерски запалете уште една цигара и не ја вадете од уста, иако чадот ви е во очи и ви поттикнува солзи. Секогаш кул.

Сега за Вас незнаеме, погледнете си ги вашите знаци овде

(Посетено 300 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*